BUITENDIENSTMONTEUR

PMJ is een sterk groeiende en innovatieve onderneming, die volledig is gespecialiseerd in de productie van machines voor de pluimvee verwerkende industrie. Standaard en op maat gemaakte machines worden geproduceerd voor alle fasen van het productieproces. Ons team bestaat uit een enthousiaste groep van werknemers en een selecte groep leveranciers. Onze klanten bevinden zich zowel binnen als buiten Europa (o.a. Azië, USA). PMJ is gevestigd in Opmeer (Noord-Holland).

Ter uitbreiding van onze organisatie zijn wij op zoek naar een praktisch ingestelde en ervaren

BUITENDIENSTMONTEUR

Als buitendienstmonteur ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van montage, onderhoud, revisie en herstel van een breed scala aan apparatuur en/of installaties op locatie volgens gegeven instructies of richtlijnen. In deze functie bepaal je zelf de optimale tijdsindeling, binnen de afspraken van zowel PMJ als de klant. Ook bepaal je, binnen de geldende richtlijnen de concrete aanpak en de meest veilige en efficiënte benadering, oplossingen en werkmethode. Je draagt eventuele alternatieven aan en adviseert de leiding over commerciële beslissingen. Je vertegenwoordigt in deze functie het bedrijf bij de klant.

Taken & verantwoordelijkheden
- Installeren, monteren, inregelen, opstarten, aanpassen, reviseren van en storingsopheffing en preventief onderhoud aan machines, productielijnen en/of installaties op verschillende locaties.
- Begeleiden van het proefdraaien.
- Instrueren van bedienend personeel.
- Formuleren van verbetervoorstellen.
- Actief input leveren voor ontwikkeling van machines/producten (R&D)

Functie eisen
- Minimaal MBO niveau 4 / Havo (met pakketeisen)
- Afgeronde MTS opleiding of kennis op het gebied van Elektrotechniek, Pneumatiek of Besturingstechniek
- 3-4 jaar werkervaring in gelijksoortige functie en zeer ruime ervaring als monteur
- Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engels taal
- Goede kennis van de relevante wet- en regelgeving
- Ervaring met werken in gevarieerde omstandigheden (weer, exotische leef-/werkomstandigheden)
- Ervaring met werken in moeilijk bereikbare plaatsen en in lastige houdingen (bewegingsprecisie)
- Gewend en in staat om veel te reizen (o.a. Europa. Azië)
- Enige jaren werkervaring in een internationale en projectmatige organisatie is een pré

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een marktconform salaris. Naast je vaste salaris ontvang je een buitenland dagpremie op de dagen dat je op een locatie in het buitenland werkt. De organisatie is aangesloten bij de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijven. Het is een functie met veel verantwoordelijkheid, uitdaging en vrijheid in de werkzaamheden in een omgeving die gekenmerkt is door een open en informele werksfeer. 

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bas van der Veldt, Bedrijfsleider, telnr. 0226-35 88 88. Je sollicitatie kun je per e-mail sturen aan de afdeling Personeelszaken, jobs@pmj.info.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.