FREZER (M/V)

Poultry Machinery Joosten (PMJ) is een sterk groeiende middelgrote onderneming, met unieke kennis en kunde op het gebied van ontwerp en productie van innovatieve toepassingen voor de pluimvee verwerkende industrie. Wij leveren standaard en op maat gemaakte machines, die geschikt zijn voor alle fasen binnen het productieproces van onze klanten. Onze organisatie bestaat uit een enthousiaste groep medewerkers en een selecte groep leveranciers en afnemers. Onze klanten komen uit de hele wereld, waaronder Europa, Azië en USA. PMJ is gevestigd in Opmeer (Noord-Holland).
Ter uitbreiding en ondersteuning van onze organisatie zijn wij op zoek naar een praktisch ingestelde en ervaren

FREZER (m/v)

Als CNC Frezer ben je verantwoordelijk voor het op basis van opdracht en technische informatie verspanen van materialen (ferro en non-ferro) ten behoeve van de constructie van de betreffende machine. Jij bent degene die CNC-programma’s voor CNC-freesbanken schrijft en installeert en ook uitvoert (de machine bedient).

Jou profiel
- Minimaal MBO niveau 3 / Havo (met pakketeisen)
- Afgeronde MTS opleiding inclusief kennis op het gebied van verspaningstechnieken
- 3-4 jaar werkervaring in gelijksoortige functie
- Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engels taal
- Zeer ruime ervaring met Fanuc frezen
- Ruime ervaring met fijn motorische werkzaamheden
- Enige jaren werkervaring in een internationale en projectmatige organisatie

Wat bieden wij
Wij bieden je een positie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. In een omgeving die gekenmerkt wordt door openheid en een informele werksfeer. De salariëring en overige voorwaarden zijn marktconform. (PMJ is aangesloten bij de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijven). 

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Edwin Moison, Voorman Verspaning, telefoonnummer 0226 – 358888. Je sollicitatie kun je sturen naar de afdeling Personeelszaken,  jobs@pmj.info.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!